Τι προσφέρουμε

Εκτύπωση PDF

Μικρές Ομάδες Ενηλίκων

Στο Φροντιστήριο Καζάλι τα μαθήματα γίνονται με τους μαθητές χωρισμένους σε μικρά τμήματα, ώστε να ενισχύεται το αίσθημα της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Ακόμα με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται μία στενότερη και αποτελεσματικότερη επαφή μαθητών και καθηγητών. Η διδασκαλία γίνεται σε μεγάλες και φωτεινές αίθουσες με θέα το πάρκο του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου στο κέντρο του Ηρακλειου.


Φιλικό Περιβάλλον

Στις αίθουσές μας δεν υπάρχουν θρανία αλλά μεγάλα τραπέζια γύρω από τα οποία οι μαθητές συνεργάζονται, συζητούν και κάνουν τις εργασίες τους.
Η διακόσμηση, απλή και μοντέρνα, οι γκραβούρες από τοπία της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Ρωσίας και οι ζωντανές εικόνες από τη ζωή στις χώρες αυτές δημιουργούν ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον μάθησης.

Παράλληλα υπάρχει χώρος όπου οι μαθητές μας μπορούν να χαλαρώσουν, να γνωριστούν καλύτερα, να απολαύσουν τον καφέ ή το δροσιστικό τους, να διαβάσουν ιταλικές, ισπανικές ή ρωσικές εφημερίδες και να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο internet - free Wi-Fi.Ζωντανή Ιταλική, Ισπανική  και Ρωσική γλώσσα

Δεν μιλούμε απλά τη γλώσσα που διδάσκουμε αλλά έχουμε και τον τρόπο σκέψης και την κουλτούρα των χωρών αυτών, αφού σχεδόν στο σύνολό μας έχουμε τη γλώσσα αυτή ως μητρική, έχουμε ζήσει και έχουμε εργαστεί στην Ιταλία, την Ισπανία και την Ρωσία.

Είναι λοιπόν πιο εύκολο για μας να μεταφέρουμε στους μαθητές μας την εμπειρία της καθημερινής γλώσσας μέσα από το μάθημα, μέσα από ομάδες συζήτησης, projects, προβολές ταινιών ή εκπαιδευτικές εκδρομές που κάνουμε. Έτσι οι μαθητές μπορούν να ασκούνται στον προφορικό λόγο αναπτύσσοντας συζητήσεις που αφορούν σε λογοτεχνικά κείμενα, άρθρα εφημερίδων, τραγούδια, ταινίες κ.ά.


Εκδηλώσεις – Δραστηριότητες

Κάθε χρόνο οργανώνουμε μια εκπαιδευτική εκδρομή δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μαθητές που το επιθυμούν να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη και να χρησιμοποιήσουν τη γλώσσα που έχουν μάθει στο φυσικό της χώρο, αναπτύσσοντας παράλληλα φιλικούς δεσμούς μέσα από την εμπειρία του ταξιδιού.


Προετοιμασία για Διπλώματα

Στο φροντιστήριό μας αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την προετοιμασία για όλα τα αναγνωρισμένα διπλώματα των ιταλικών, ισπανικών και ρωσικών πανεπιστημίων και το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.


Προετοιμασία, Συμβουλευτική, Συνοδεία για Α.Ε.Ι. Ιταλίας

Στο φροντιστήριο μας λειτουργούν  τμήματα για τους υποψήφιους φοιτητές των ιταλικών πανεπιστημίων στους οποίους προσφέρονται οι απαραίτητες γνώσεις για την άρτια χρήση της γλώσσας, η ορολογία των εξεταζόμενων μαθημάτων και ένα μεγάλο σύνολο γνώσεων που αφορούν στην cultura generale.

Έχοντας ασχοληθεί για πολλά χρόνια με τις εξετάσεις των ιταλικών πανεπιστημίων και εξοικειωθεί με τις διαδικασίες που χρειάζονται, προσφέρουμε συμβουλευτική υποστήριξη για όλα τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν όπως π.χ. την σωστή επιλογή πανεπιστημιακής σχολής, την επιλογή πόλης, την αντιμετώπιση πρακτικών θεμάτων γύρω από τη ζωή και τη φοίτηση στην Ιταλία, κ.ά..

Πάντα είμαστε στη διάθεσή σας για τη συμπλήρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών ή ακόμα και τη συνοδεία σας στη σχολή  που επιθυμείτε να εγγραφείτε.  


Επαγγελματική Ορολογία

Αναλαμβάνουμε μαθήματα επαγγελματικής ορολογίας για άτομα ή ομάδες επαγγελματιών που επιθυμούν να εξειδικεύσουν τις γνώσεις τους πάνω σε θέματα ορολογίας σε τομείς όπως ο τουρισμός, το εμπόριο, η ιατρική, η επαγγελματική αλληλογραφία, οι νομικοί όροι, διαφήμιση, το Internet κ.ά.

 

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Στο κέντρο μας διδάσκονται όλες οι γλώσσες μας και με την μορφή ιδιαίτερων μαθήματων για όσους μαθητές το επιθυμούν.

Αν σας ταιριάζει περισσότερο η διδασκαλία με ιδιαίτερα μαθήματα Ιταλικών, ιδαίτερα μαθήματα Ισπανικών ή ιδιαίτερα μαθήματα Ρωσικών και έχετε χρόνο και όρεξη για μάθηση, τότε μπορείτε να προχωρήσετε πιο γρήγορα στους στόχους σας.

Επιλέξτε την ποιότητα ΚΑΖΑΛΙ 

..... Οργάνωση & Εμπειρία 20 χρόνων !!

 

Γιατί για μας μιλούν οι μαθητές μας!!

 

 

.

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ  IΣΠΑΝΙΑ!!!

Granada! Granada!
Granada! Γρανάδα, Βαλένθια,
Σεβίλλη ...
Περισσότερα

Γνωρίζετε Ιταλικά, Ισπανικά ή Ρωσικά και θέλετε να κρατήσετε επαφή με την γλώσσα?

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Η γλώσσα που θα με βοηθήσει περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα είναι τα: