Σχόλια μαθητών μας

Εκτύπωση PDF

 

Περισσότερες κριτικές μπορείτε να δείτε στην σελίδα στο FACEBOOK
και στην τοποθεσία μας στην GOOGLE

 

 

 

 

Δήμητρα Χαλεπάκη
Δασκάλα


« Il sapere è potere » λένε οι Ιταλοί!!!  Η γνώση λοιπόν μπορεί να είναι δύναμη αλλά κατακτιέται σε μεγαλύτερο βαθμό όταν συνδυάζεται με ένα ευχάριστο και τόσο φιλικό περιβάλλον.

Φέτος είναι η 1η χρονιά που παρακολουθώ μαθήματα Ιταλικών στο φροντιστήριο της Κας Καζάλη.  Ένας χώρος με άψογη οργάνωση!!!  Πέρα από το μαθησιακό κομμάτι  και τις αποτελεσματικές μεθόδους διδασκαλίας, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο να γνωρίσουμε την ιταλική κουλτούρα. Οι καθηγητές μας είναι εξαιρετικοί, με χιούμορ και μεταδοτικότητα!! Όσο για την ομάδα  τα λόγια περιττεύουν!!

Έτσι φέτος όλοι μαζί καθηγητές και μαθητές  ‘’σαλπάραμε’’  γι’ αυτό τα ταξίδι εξερεύνησης της ιταλικής γλώσσας!! Γεμίσαμε τις αποσκευές μας με γνώση και θετική ενέργεια πάντα έτοιμοι να χαράξουμε νέες διαδρομές!!

Σας ευχαριστώ πολύ για την όμορφη χρονιά!!!

Συνεχίζουμε με κέφι ακόμα πιο "pazzi per la lingua Italiana" !!!!

 

Κατερίνα Σταματάκη
Υπάλληλος υποδοχής ξενοδοχείου


Μετά από 2 χρονιά μαθημάτων στο φροντιστήριο Καζάλι πήρα το ιταλικό δίπλωμα Β1 και μένοντας ικανοποιημένη από την άψογη οργάνωση, την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό των καθηγητών αλλά και το πραγματικό ενδιαφέρον της κας Καζάλι επέλεξα το ίδιο φροντιστήριο και για να μάθω Ρωσικά.

'Εξι μήνες μαθημάτων στη Ρωσική γλώσσα ήταν αρκετοί για να μπορώ να επικοινωνήσω με τους πελάτες και συνεχίζω να παρακολουθώ μαθήματα και το καλοκαίρι οπότε έχω επαφή με την γλώσσα και μου λύνονται οι απορίες που συναντώ στην δουλειά.

 

Άννα Μαρία Αλογδιανάκη
Απόφοιτη Διοίκησης επιχειρήσεων


Αν και διανύω το πρώτο μου χρόνο στο φροντιστήριο Καζάλι είμαι βέβαιη ότι δεν θα είναι ο μοναδικός! Τα Ρώσικα είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική γλώσσα με έντονη ζήτηση στον επαγγελματικό τομέα. Χαίρομαι που επέλεξα αυτό το φροντιστήριο, διότι μέσα σε σύντομο χρόνο κατάφερα να μιλάω, να γράφω, να καταλαβαίνω Ρώσικα και να αντιλαμβάνομαι τη κουλτούρα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στις γνώσεις μου στην Ρωσική γλώσσα βρήκα άμεσα εργασία.

Η καθηγήτρια μας είναι εξαιρετική, έχει άριστες γνώσεις, μεταδοτικότητα, όρεξη και χιούμορ που όλα αυτά κάνουν ένα μαθητή να αγνοεί τη δυσκολία της γλώσσας άλλα και να προσπαθεί να βελτιώνει τον εαυτό του ολοένα και περισσότερο.

Η Άννα Μαρία έχει αποκτήσει το πτυχείο Α1 του Πανεπιστήμιου Λομονοσώφ και συνεχίζει τις σπουδές της στη Ρωσική γλώσσα.

 

Θοδωρής Φωτόπουλος
Γυμναστής - Προπονητής


Tο 2012 αποφάσισα να παρακολουθήσω και να μελετήσω την ρωσική γλώσσα. Ήμουν πολύ τυχερός διότι επέλεξα να την παρακολουθήσω στο φροντιστήριο των ξένων γλωσσών της κυρίας Καζάλι. Από την πρώτη στιγμή ένοιωσα το ζεστό και φιλικό περιβάλλον του φροντιστηρίου. Δεν ένοιωθα σαν ένας μαθητής αλλά σαν ένας καλός φίλος που μαθαίνει μια ξένη γλώσσα.

Οι καθηγητές μας είναι πάρα πολύ καλοί στην δουλειά τους, μας βοηθούν σε όλες μας τις απορίες. Και σε όλους τους μαθητές μαθαίνουν ορολογίες της γλώσσας στο επάγγελμα που εξασκεί ο κάθε ένας από εμάς. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος είμαι από την καταπληκτική μου καθηγήτρια την Ναταλία που με βοηθάει σε κάθε μου απορία και μου δίνει συμβουλές για τα λάθη μου με φοβερό επαγγελματισμό.
Φυσικά συνεχίζω να μαθαίνω ρωσικά και αυτή την χρονιά, με ιδιαίτερα μαθήματα, διότι εκτός από τις ολιγομελής ομάδες ατόμων υπάρχουν και τα ιδιαίτερα τμήματα.

 

 

Γιώργος Τζαγκαράκης
Φοιτητής
Πανεπιστημίου Politecnico di Milano


Μόλις τελείωσε το πρώτο μου έτος ως φοιτητής  στην Ιταλία και μπορώ να πω με σιγουριά οτι δεν το έχω μετανιώσει καθόλου για αυτή μου την επιλογή. Το επίπεδο ζωής και σπουδών είναι σαφώς καλύτερο από της Ελλάδας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι και στην Ιταλία δεν υπάρχουν δυσκολίες. Το μεγαλύτερο εμπόδιο για μένα ήταν να προσαρμοστώ στον τρόπο ζωής της πόλης και του πανεπιστημίου.

Πάντα ήθελα να σπουδάσω αρχιτεκτονική, και είμαι τυχερός που το κάνω σε μια χωρά με τεράστια ιστορία σε αυτό τον τομέα και σε ένα από τα καλυτέρα πολυτεχνεία στην Ευρώπη, Politecnico di Milano. Έχει αρκετές ώρες παρακολούθησης, κάτι που περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο, αλλά αυτό εξαρτάται από το αντικείμενο της κάθε σχολής. Γενικά η απόφαση του να πας στο εξωτερικό για σπουδές θέλει πείσμα και πάθος για αυτό που θες να σπουδάσεις και απαιτεί κατάλληλη βοήθεια για σωστή προετοιμασία, κάτι στο οποίο η Nicoletta με βοήθησε αρκετά όπως και οι υπόλοιποι καθηγητές του φροντιστηρίου. Είναι μια εμπειρία ζωής και πιστεύω οτι όποιος έχει την δυνατότητα να την βιώσει δεν πρέπει να την χάσει !

 

 

Μανώλης Χουρδάκης
Ιδιωτικός Υπάλληλος


Στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών Καζάλι διδάσκεται και η Ρωσική γλώσσα, μία γλώσσα με μεγάλη ζήτηση ιδιαίτερα στον τουριστικό τομέα. Η αλήθεια είναι ότι τα ρωσικά αποτελούν μία δύσκολη στην εκμάθησή της γλώσσα. Με την βοήθεια όμως των καθηγητριών που έχουν ως μητρική τους γλώσσα τα ρωσικά και δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο στο να κάνουν κατανοητή κάθε λεπτομέρεια της γλώσσας, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά καλό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλίμα στο φροντιστήριο είναι ιδιαίτερα φιλικό και οι καθηγητές πολύ μεταδοτικοί. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να έρθετε στο Φροντιστήριο Καζάλι και να μάθετε Ρωσικά.

Ο Μανώλης είναι απόφοιτος ιταλικών Casali:
Β2 Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας και συνεχίζει τις σπουδές του στη Ρωσική γλώσσα.


 

newsflash4

Mελίνα Επιτροπάκη
Φοιτήτρια Ιατρικής


Με χαρά περιμένω κάθε βδομάδα τη Δευτέρα, τη μέρα των Ιταλικών μου. Πάντα με ενθουσίαζε η ιδέα να μάθω αυτή τη μελωδική γλώσσα. Φάνηκα πολύ τυχερή που βρήκα τη Νικολέτα. Μέσα σ΄ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον το μάθημα  είναι μια αληθινή απόλαυση! Ακόμα και τα πιο περίπλοκα γραμματικά και συντακτικά προβλήματα αποδεικνύονται  ασήμαντα, η ώρα  κυλά πολύ ευχάριστα, δυστυχώς ... τελειώνει γρήγορα. Ανακάλυψα μια μελωδική γλώσσα και αγάπησα μια όμορφη χώρα κι ένα μοναδικό πολιτισμό.

Πολύ γρήγορα "λύθηκε η γλώσσα μου" και  αισθάνθηκα τόσο σίγουρη για τις γνώσεις μου, ώστε επιδίωξα να περάσω ένα εξάμηνο στην Ιταλία, στην Πάρμα, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus. Αμέσως εντάχτηκα στο νέο περιβάλλον, παρακολούθησα σχεδόν χωρίς πρόβληματα τις παραδόσεις στο Πανεπιστήμιο, απέκτησα πολύ καλούς φίλους και δέθηκα με την όμορφη αυτή χώρα. Από τότε που γύρισα στο Ηράκλειο, συνεχίζω τα μαθήματα με τη Νικολέτα. Με την εγκαρδιότητα και τη ζεστασιά της, κρατώ ζωντανές τις εικόνες που έζησα στην Πάρμα, μαθαίνω καινούργια πράγματα για την αγαπημένη μου χώρα και χαίρομαι μια ώρα με μια αξιαγάπητη φίλη.

Η Μελίνα
είναι απόφοιτος ιταλικών Casali: Β2 Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας και συνεχίζει την φοίτηση για το ανώτερο πτυχίο CELI 5.

 

 

Μανώλης Ζαφειράκης
Υπάλληλος τουριστικού γραφείου


Όταν θέλεις να εμβαθύνεις σε μια ξένη γλώσσα, η προσωπική προσπάθεια και μόνο δεν είναι πάντα ικανοποιητική. Χρειάζεσαι ένα καθοδηγητή ο οποίος θα εντοπίζει τα αδύνατα σου σημεία, τα οποία ορισμένες φορές αποτελούν εμπόδιο στη περαιτέρω εξέλιξη σου. Αυτό ακριβώς βρήκα στα Ιταλικά της Κας Καζάλι, η οποία με συστηματικό τρόπο διδασκαλίας και υπομονή, με βοήθησε να ξεπεράσω τη στασιμότητα στη γνώση των Ιταλικών.
Το γεγονός ακόμα ότι η μητρική της γλώσσα είναι η ιταλική, με έκανε να εμπιστεύομαι κάθε της υπόδειξη και παρατήρηση….

Ο Μανώλης είναι απόφοιτος ιταλικών Casali: Diploma, Ιταλικό Ινστιτούτο Αθηνών

 

 

Μανούσσος Πουλινάκης
Τεχνικός υπολογιστών -
Προγραμματιστής


Στα Ιταλικά Καζάλι είμαστε όλοι φίλοι, δάσκαλοι και μαθητές απ' όλα τα τμήματα και έτσι το μάθημα γίνεται πιο ευχάριστα. Μαθαίνουμε τα αληθινά Ιταλικά και την Ιταλική κουλτούρα από τους Ιταλούς καθηγητές που είναι πάντα πρόθυμοι να μας λύσουν οποιαδήποτε απορία. Είναι η πρώτη φορά που παρακολούθησα μαθήματα από τα οποία δεν ήθελα να λείψω ούτε για μια στιγμή. 

Ο Μανούσσος
είναι απόφοιτος ιταλικών Casali: Β2 Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας

 

 

Ιωάννα Μαρινίτση
Tεχνολόγος Γεωπόνος


Όταν θέλεις να εμβαθύνεις σε μια ξένη γλώσσα, η προσωπική προσπάθεια και μόνο δεν είναι πάντα ικανοποιητική. Χρειάζεσαι ένα καθοδηγητή ο οποίος θα εντοπίζει τα αδύνατα σου σημεία, τα οποία ορισμένες φορές αποτελούν εμπόδιο στη περαιτέρω εξέλιξη σου. Αυτό ακριβώς βρήκα στα Ιταλικά της Κας Καζάλι, η οποία με συστηματικό τρόπο διδασκαλίας και υπομονή, με βοήθησε να ξεπεράσω τη στασιμότητα στη γνώση των Ιταλικών.
Το γεγονός ακόμα ότι η μητρική της γλώσσα είναι η ιταλική, με έκανε να εμπιστεύομαι κάθε της υπόδειξη και παρατήρηση….

 

 

Lia Matvienco
Ρεσεψιονιστ Ξενοδοχείου


Παρακολουθώντας επί 2 χρόνια  μαθήματα ιταλικών  στο φροντιστήριο "Casali" έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη τόσο από την οργάνωση του κέντρου  όσο από τον έμπειρο ,  επαγγελματικό  αλλά ταυτόχρονα μην κουραστικό τρόπο διδασκαλίας των καθηγητών.Ο ευχάριστα διαμορφωμένος χώρος καθώς και η φιλική ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ των καθηγητών και των σπουδαστών, κάνουν τον συνδυασμό μάθηση και διασκέδαση, έννοιες ταυτόσημες.

H Lia είναι απόφοιτος ιταλικών Casali: Β2 Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας

 

 

Μαρία Παναγουλοπούλου
Ιδιοκτήτρια καταστήματος είδη δώρων


Πέρασα τρία συναρπαστικά χρόνια σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με άριστους εκπαιδευτές, πρόθυμους να μας μάθουν την Ιταλική γλώσσα και κουλτούρα.
Ευχαριστώ για τις γνώσεις και την αγάπη που μου προσφέρατε!

H Mαρία είναι
απόφοιτος ιταλικών Casali: Β2 Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας
Νίκος Φερετζάκης
Προγραμματιστής υπολογιστών

 

Όταν αποφάσισα να μάθω ιταλικά, δεν φανταζόμουνα ότι θα ήταν τόσο εύκολα. Τα έμαθα μέσα σε 3 χρόνια και σε αυτό με βοήθησε το οργανωμένο πρόγραμμα, όπως κ το άριστο εκπαιδευτικό προσωπικό του φροντιστηρίου Casali.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

 

 

 

 

Βανέσσα Σμυρνάκη
Φιλόλογος

 

Στο φροντιστήριο "Casali" παρακολούθησα τα τελευταία τρία χρόνια μαθήματα ιταλικής γλώσσας. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη τόσο από το εκπαιδευτικό προσωπικό που ήταν πάντοτε πρόθυμο να λύσει κάθε απορία όσο και από το φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον του φροντιστηρίου.

H Βανέσσα είναι απόφοιτος ιταλικών Casali: Β2 Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας

  

Νίκος Μαμαλάκης
Γεωπόνος

 

Ισπανικά δεν έκανα πρώτη φορά στην Νικολέτα, εκεί όμως τα απόλαυσα πραγματικά.!
ΤΥΧΑΙΟ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

 

  

Μαρία Βασιλάκη
Υπάλληλος στο αεροδρόμιο

 

Η ιταλική γλώσσα δεν είναι τόσο εύκολη όσο πιστεύουν πολλοί. Στο φροντιστήριο Casali όμως έμαθα Ιταλικά εύκολα και γρήγορα. Οι καθηγητές που διδάσκουν είναι νέοι, με όρεξη και μαθαίνουμε με άνεση όχι μόνο τη γλώσσα αλλά και την ιταλική κουλτούρα, πράγμα πολύ σημαντικό. Ακόμα και το κλίμα μεταξύ των συμμαθητών είναι πολύ φιλικό. Πραγματικά ανυπομονείς να πας για μάθημα!!!

 

 

 

Μαρίνα Σεγρεδάκη
Δημόσιος Yπάλληλος

 

Φιλική και υπεύθυνη
Γνήσια δασκάλα, με άριστη μεταδοτικότητα και γνώσεις.
Από την αρχή έως το τέλος, κατάφερε να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μου για τα μαθημάτα που δίδασκε.
Είχα την ευχέρεια να προσαρμόσω τις ώρες διδασκαλίας στο δικό μου ελεύθερο απογευματινό πρόγραμμα, μιας και εργάζομαι τις πρωινές ώρες.

 

 

 

Χριστίνα Βανταράκη
Λογίστρια

 

Χάρη στα βιβλία και στο εκπαιδευτικό υλικό υπάρχει άμεση επαφή με την ιταλική κουλτούρα.Υπάρχει ευχάριστο κλίμα και οι γνώσεις μεταδιδόνται εύκολα λόγω των ολιγομελών τμημάτων, ενώ παράλληλα τα δίδακτρα είναι πολύ προσιτά.

 

 

 

 

Eλεάνα Koντοκάλου
Φοιτήτρια

 

Είναι ένα αξιόλογο φροντιστήριο με καθηγητές άψογους στην δουλειά τους. Δεν νιώθεις μαθητής αλλά σαν να βρίσκεσαι με την παρέα συζητώντας για τα πάντα και με επιμορφωτικό χαρακτήρα όμως. Τα ταξίδια δε, είναι τέλεια!! Ήταν πραγματικά από τις καλύτερες μου εμπειρίες :)

Η Ελεάνα είναι απόφοιτος ιταλικών Casali: Β2 Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας


     

Επιλέξτε την ποιότητα ΚΑΖΑΛΙ 

..... Οργάνωση & Εμπειρία 20 χρόνων !!

 

Γιατί για μας μιλούν οι μαθητές μας!!

 

 

.

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ  IΣΠΑΝΙΑ!!!

Granada! Granada!
Granada! Γρανάδα, Βαλένθια,
Σεβίλλη ...
Περισσότερα

Γνωρίζετε Ιταλικά, Ισπανικά ή Ρωσικά και θέλετε να κρατήσετε επαφή με την γλώσσα?

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Η γλώσσα που θα με βοηθήσει περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα είναι τα: