Τμήματα Ιταλικής Γλώσσας

Εκτύπωση PDF

 

Τμήματα για ενήλικες

Στο κέντρο ξένων γλωσσών "KΑΖΑΛΙ", θα μάθετε γρήγορα και σωστά να μιλάτε και να γράφετε την Ιταλική γλώσσα, θα αποκτήσετε ένα απαραίτητο εφόδιο για τη ζωή και την εργασία σας και όσοι επιθυμούν θα προετοιμαστούν υπεύθυνα για όλα τα αναγνωρισμένα διπλώματα των ιταλικών πανεπιστημίων καθώς και το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.

 


Τμήματα για επαγγελματίες - Ταχύρυθμοι κύκλοι σπουδών

Δημιουργήσαμε κύκλους ταχύρυθμων σπουδών για διάφορα γνωστικά αντικείμενα
που αφορούν σε:
προφορική επικοινωνία, ειδική ορολογία, επιχειρηματικούς διαλόγους, αλληλογραφία.

Στα τμήματα αυτά, κάθε επαγγελματίας  θα αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις πάνω σε θέματα ορολογίας στον  τομέα που τον ενδιαφέρει. Θα μετατρέψει με τον τρόπο αυτό τη γλώσσα σε ένα σίγουρο και χρήσιμο εργαλείο για τη δουλειά του.

Αποκτήστε ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα και απευθυνθείτε στους πελάτες ή συνεργάτες σας, στη γλώσσα τους, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και προτίμησή τους
.

 

Τμήματα για AEI Ιταλίας (προετοιμασία / συνοδεία)

Εδώ όποιος επιθυμεί να σπουδάσει στην Ιταλία ή την Ισπανία θα πάρει τις απαραίτητες γνώσεις για την άρτια χρήση της γλώσσας , την ορολογία των εξεταζόμενων μαθημάτων και γνώσεις που αφορούν στην cultura generale. Παράλληλα θα έρθει σε επαφή με ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί επί σειρά ετών   με τις εξετάσεις στα ιταλικά πανεπιστήμια και μπορούν με επιτυχία να προσφέρουν συμβουλευτική υποστήριξη σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

 

 

Φοιτητές για πρόγραμμα Εrasmus

Στα κέντρα ξένων γλωσσών "KΑΖΑΛΙ" , οι φοιτητές που έχουν επιλέξει να παρακολουθήσουν στην Ιταλία πρόγραμμα Εrasmus, θα μάθουν σε μικρό χρονικό διάστημα ό,τι χρειάζεται για να μπορούν να επικοινωνούν με επάρκεια από την πρώτη στιγμή που βρεθούν στη χώρα αυτή.

 

 

Τμήματα για μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου

Τα παιδιά σας μπορούν να αποκτήσουν ένα ακόμα εφόδιο μαθαίνοντας στο κέντρο ξένων γλωσσών "KΑΖΑΛΙ" εύκολα και ευχάριστα τη γλώσσα που επιθυμούν.

Ακόμα και τα παιδιά του Δημοτικού μπορούν με λίγες μόνο ώρες παρακολούθησης την εβδομάδα, με παιγνιώδη μορφή διδασκαλίας (τραγούδια, παιγνίδια, εικόνες κ.ά.) να έρθουν σε επαφή με την Ιταλική γλώσσα.

     

Επιλέξτε την ποιότητα ΚΑΖΑΛΙ 

..... Οργάνωση & Εμπειρία 20 χρόνων !!

 

Γιατί για μας μιλούν οι μαθητές μας!!

 

 

.

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ  IΣΠΑΝΙΑ!!!

Granada! Granada!
Granada! Γρανάδα, Βαλένθια,
Σεβίλλη ...
Περισσότερα

Γνωρίζετε Ιταλικά, Ισπανικά ή Ρωσικά και θέλετε να κρατήσετε επαφή με την γλώσσα?

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Η γλώσσα που θα με βοηθήσει περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα είναι τα: