Πιστοποιήσεις Αραβικής Γλώσσας

Εκτύπωση PDF


ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Στην Ελλάδα το Αιγυπτιακό Μορφωτικό Κέντρο Αθηνών σε συνεργασία με το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αιγύπτου στην Αθήνα διεξάγει εξετάσεις τον Ιούνιο.


Το Αιγυπτιακό Μορφωτικό Κέντρο Αθηνών παρέχει αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Αραβομάθειας από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης της Αιγύπτου. Οι εξετάσεις διεξάχθηκαν, για τα επίπεδα Α2 και Β2, για πρώτη φορά τον Ιούνιο 2009 από το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αιγύπτου.
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/aigyptiako.kentro/


 


 

ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

Το ΤΕΙ Αθήνας (link) είναι επίσημα το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποίησης της Γλωσσομάθειας της Αραβικής Γλώσσας για όλες τις χώρες της Ευρώπης και της Τουρκίας.


Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, υπεγράφη και τυπικά στην Αθήνα από τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Αθήνας, Καθηγητή Μιχάλη Μπρατάκο και τον Πρύτανη και Εκτελεστικό Πρόεδρο του An-Najah National University of Nablus, Καθηγητή Maher Natsheh, το Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ των δύο ιδρυμάτων.


Η Αραβική γλώσσα είναι μια από τις 6 επίσημες γλώσσες του ΟΗΕ, η έκτη σε πλήθος ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο και ομιλείται από περίπου 250 εκατομμύρια ανθρώπων, σημαντικό ποσοστό των οποίων κατοικούν στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στη Σουηδία, για παράδειγμα, τείνει να γίνει η δεύτερη ομιλούμενη γλώσσα μετά την εθνική.


Στην Ελλάδα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, (ΕΡΤ, Αθήνα 9.84, ΑΠΕ-ΜΠΕ) έχουν εκπομπές και σελίδες στην Αραβική, ενώ το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Ελληνικός Στρατός και άλλοι Οργανισμοί, τη διδάσκουν στα Διδασκαλεία τους.


Πολλοί άνθρωποι, επιστήμονες, επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών τουδημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και της Τουρκίας, έχουν σπουδάσει ή σπουδάζουν την Αραβική, αφού αποτελεί ή θα αποτελέσει σημαντικό και απαραίτητο εργαλείο στην καριέρα τους. Όμως οι γνώσεις τους αυτές δεν μπορούσαν μέχρι σήμερα να πιστοποιηθούν από έναν επίσημο και κατάλληλο φορέα.


Η Συμφωνία του ΤΕΙ Αθήνας με το An-Najah National University of Nablus δίνει λύση στο πρόβλημα αυτό, αφού παρέχει επίσημο Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας.


Οι ενδιαφερόμενοι από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, και την Τουρκία, θα εξετάζονται στο ΤΕΙ Αθήνας από καθηγητές του πανεπιστημίου της Ναμπλούς στα επίπεδα γνώσεων Α1, Α2, Β1, Β2, C1 και C2 σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο.


Τα θέματα θα επιλέγονται και το Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας θα χορηγείται από το πανεπιστήμιο Αν- Νατζάχ (An-Najah National University), χωρίς συμμετοχή ή παρεμβολή του ΤΕΙ Αθήνας στο ελεγκτικό και πιστοποιητικό μέρος των εξετάσεων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του προγράμματος www.arablang.org και στο κοινωνικό δίκτυο: https://www.facebook.com/Arabic-Language-Certification-1613540615635260/.

Επιλέξτε την ποιότητα ΚΑΖΑΛΙ 

..... Οργάνωση & Εμπειρία 20 χρόνων !!

 

Γιατί για μας μιλούν οι μαθητές μας!!

 

 

.

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ  IΣΠΑΝΙΑ!!!

Granada! Granada!
Granada! Γρανάδα, Βαλένθια,
Σεβίλλη ...
Περισσότερα

Γνωρίζετε Ιταλικά, Ισπανικά ή Ρωσικά και θέλετε να κρατήσετε επαφή με την γλώσσα?

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Η γλώσσα που θα με βοηθήσει περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα είναι τα: