Γιατί να μάθετε την Ρωσική γλώσσα

Είναι η κατάλληλη στιγμή να μάθετε Ρωσικά για Ενήλικες και να μπείτε στην αγορά εργασίας !!

Παρακολουθώντας τα τελευταία χρόνια τις εξελίξεις σε διάφορους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας και κύρια στον τομέα του τουρισμού και εμπορίου, παρατηρούμε την εξαιρετικά μεγάλη ανάπτυξη στις σχέσεις της χώρας μας με τη Ρωσία.

Αυτό κάνει, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, επιτακτική την ανάγκη της σωστής επικοινωνίας στη ρωσική γλώσσα.

Οι νέες συνθήκες που δημιουργούνται στην ελληνική αγορά, οι νέοι σας πελάτες ή συνεργάτες από τη Ρωσία, χρειάζονται το δικό τους, σύγχρονο, δυναμικό εργαλείο επικοινωνίας.

Θα στερήσετε από την επιχείρησή σας ή τους υπαλλήλους σας τη δυνατότητα να μπουν δυναμικά στη νέα πραγματικότητα;

——————————————————————————-

Στο ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΖΑΛΙ,
έχετε τη δυνατότητα ν’ αξιοποιήσετε τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, μέσα από νέα ευέλικτα προγράμματα εκμάθησης για επιχειρηματίες και εργαζομένους, στον τουρισμό, στο εμπόριο, στο real estate, στις μεταφορές, στις κατασκευές κλπ.

Οι Ταχύρυθμοι Κύκλοι Σπουδών εστιάζονται σε γνωστικά αντικείμενα που αφορούν προφορική επικοινωνία, βασικές γνώσεις ορολογίας, επιχειρηματικοί διαλόγοι και αλληλογραφία.

Με επαγγελματισμό, γνώση, μεθοδολογία και έμπειρους Ρώσους καθηγητές
εκπαιδεύουμε τις επιχειρήσεις ν’ αποκτήσουν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και ν’ απευθυνθούν σε ρώσους πελάτες ή συνεργάτες, στη γλώσσα τους, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Φιλικά,
Nicoletta Casali
Διευθύντρια Σπουδών