Εξετάσεις ρωσικής γλώσσας – Ιούνιος 2020

Οι εξετάσεις της ρωσικής γλώσσας ως ξένης με τη συμμετοχή των εξεταστών του Κρατικού Πανεπιστημίου  Λομονόσοφ της Μόσχας (MSU), θα πραγματοποιηθούν από τις 20 Ιουνίου 2020.

Πόλεις:

– Αθήνα,
– Θεσσαλονίκη,
– Πάτρα,
– Ηράκλειο Κρήτης
– Κέρκυρα

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν «εξ αποστάσεως» και εν μέρει δια ζώσης μορφή, σύμφωνα με όλες τις συστάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης και οδηγίες προφύλαξης κατά του κορωνοϊού (μάσκα, η απόσταση ορίζεται σε ένα άτομο ανά 10 τ.μ., μικρές ομάδες 5-10 ατόμων, απόσταση μεταξύ των εξεταζόμενων τουλάχιστον 1,5 m, απολύμανση χώρου) και λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική κατάσταση στην Ελλάδα κατά την περίοδο των εξετάσεων.

Λεπτομερές πρόγραμμα για τη διεξαγωγή των εξετάσεων «εξ αποστάσεως» και εν μέρει δια ζώσης παρουσία θα δημοσιευθεί μετά τις 15 Ιουνίου 2020.

Η διάρκεια των θερινών εξετάσεων θα εξαρτηθεί από τα μέτρα καραντίνας που σχετίζονται με τον κορονοϊό στην Ελλάδα.

Οι ΑΙΤΗΣΕΙΣ για τη συμμετοχή στις εξετάσεις θα γίνονται δεκτές έως και τις 8 Ιουνίου 2020 αποκλειστικά και μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο κάτωθι email: rustestmgu@gmail.com Είναι απαραίτητο να στείλετε συμπληρωμένη και σκαναρισμένη τη φόρμα Αίτησης με φωτογραφία (δείτε το παράδειγμα), σαρωμένο αντίγραφο ταυτότητας (ταυτότητα ή διαβατήριο – δύο όψεις σε ένα φύλλο) και συμπληρωμένη χειρογράφως την Δήλωση-Συγκατάθεση για επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

*** Για να συμμετάσχει στην «εξ αποστάσεως» και εν μέρει δια ζώσης μορφή των εξετάσεων και να κάνει εγγραφή, ο εξεταζόμενος πρέπει να δηλώσει μόνο τα δικά του προσωπικά δεδομένα στο ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ: τηλέφωνα και e-mail. Απαγορεύεται η συμπλήρωση των στοιχειών των εκπαιδευτικών, καθηγητών και κέντρων εκμάθησης ξένων γλωσσών στο έντυπο αίτησης του εξεταζόμενου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία διεξαγωγής των εξετάσεων δείτε ΕΔΩ.